Wednesday, July 22, 2009

boring !!

tah bilalah line tenet kat opis ni nak ok ... semuanya lembab giler. Wahai MAMPU ngan Telekom tak ok2 lagi ker?? dah dekat 2 mggu ni .. tapi tak pe, tak ari ni, esok aku punya broadband aktif .. nampak gayanya aku boleh tenet sakan ngan laptop yang baru beli tu .. hehehhe ... harapkan tu aje lah. opis ni byk benar site2 yg di block nyer ...

hari jumaat sampai ahad ni hasben aku g kursus bina insan kat Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat. hmm .. kursus lagik!! aku tahun ni kursus baru 3 hari .. hasben aku dah lebih 7 hari .. huhuhu .. berpuluh hari kot .. ngan induksi, btn ajer dah 14 hari, induksi khusus 4 hari pastu kursus2 sampingan lain yg berkaitan ngan keje dia. Jangan tahun depan menganga .... tak da kursus heheheheh. Aku nak berkursus boleh kat INTAN berlambak kursus tp tu lah tak ada penginapan disediakan tuk org2 Lembah Klang nih kena ulang alik 3 hari .. huhuu kalau aku pandai drive tak apa lah.

minggu depan pulak 2 Ogos ada wat kenduri tahlil kat umah mak mertua aku .. bz lahhh kat sana nanti.

2 comments:

  1. lepas nie dinda leh jadi blogger tegar

    ReplyDelete
  2. hahahahah .. kita tengoklah nanti .. hihihi

    ReplyDelete