Saturday, July 25, 2009

Bersantai depan tv

hmm .. apa lagi aku nak buat waktu ni?? semua dah setel so tggl lepak2 kat depan tv lah ... heheheh .. tgh tgk live bolasepak Liga Super Selangor lawan Pahang kat tv1 .. kalaulah hasben aku ada kat rumah misti kitaorg turun shah alam .. hehehehe sib baik ada live kat tv.
Tadi baca novel tp baru suku aku dah tutup. Aku ni kalau nak membaca kena tgk mood dulu, sbb kalau nak baca novel ni kena ada feeling2 sikit. Mungkin time nak tdo karang baru aku sambung balik kot. Anak2 aku pulak baru bangun tido tu .. boleh pulak tgh layan tom n jerry kat 616 boleh ttido, masaklah aku kul berapa pulak dorang ni nak tido balik .....
Rasa2 esok mcm nak masak paprik ayam .. esok hasben balik dari kursus tapi tak tau lagi pukul berapa. Tadi aku mesej dia tak balas2 mungkin dalam kelas lagilah kot .. Tak pe lah jap2 lagi dia telefonlah tu. Esok dia balik nak ajak dia g alamanda kejaplah kot, saja2 nak cuci mata .. hehehehe.

1 comment:

  1. smlm g putrajaya tp x kesempatan nk g alamanda

    ReplyDelete