Wednesday, July 22, 2009

Attention Penggemar Bunga2an !!

Cewahh .. tajuk tak hengat!!! hihihihi .. pada siapa2 yang suka sangat ngan bunga2 ni akan diadakan Pesta Flora Putrajaya 2009 pada 1 Ogos 2009 hingga 9 Ogos 2009 (x pasti lah tarikh last .. im sori!!) dekat mana??? hahh ... di persisiran Putrajaya Presint 2 .. alah mana yang dah tau kat tepi tasik dekat ngan jambatan. Lebih tepat lagik berdekatan ngan tapak pasar tani Presint 2. Kitaorg dpt jemputan untuk perasmiannya pada hari Ahad 2 Ogos tp aku tak dapatlah nak dtg sbb tarikh tu ada wat kenduri tahlil kat umah mak mertua ... aku pernah pegi pesta flora ni .. rasanya tahun 2007 kot .. sebenarnya aku ni bukanlah penggemar bunga tp saja je nak pegi sbb dowang yg dah pegi kata unik2 dekorasi mereka2 ni buat .. ada bergambar dgn chicken little diperbuat dari bermacam jenis bunga ... tunggu aje lah nanti ekk ... bila lalu aje kat tepi tu misti nampak papan tanda countdownnya .. mcm semalam 11 hari lagi ... Jom serbu !!!!!!

2 comments:

  1. dekat ngn tempat depa buat belon tu hr ker

    ReplyDelete
  2. ain, mmg kat tapak belon panas tu pun :)

    ReplyDelete