Wednesday, August 12, 2009

Minggu boring !!!

huhuhuhu .. tak tau nak tulis apa dalam blog ni
aku pun tak sihat lagi ni .. isnin ngan selasa lepas aku demam
g klinik suhu badan aku 38 .. sib baik tak lepas 39 lagik
tapi demam lah tu, pastu doktor kata ada jangkitan kat tekak aku
patutlah tekak aku sakit sampai tak kuar sore hari ahad baru2 ni

anak aku aisyah pun demam gak .. hari Ahad lepas panas sangat badan dia
en bard aku kan tak ada g johor, sib baik mak aku ada so g klinik ngan mak aku
doktor check suhu badan aisyah dah lepas 39 terus masuk ubat melalui punggung tu
hari ni baru aisyah pergi tadika .. itupun batuk2 lagik
ikutkan aku tak nak bagi dia pegi, tapi ye lah kan .. dah berapa ari tinggal sekolah

dan yang buat aku boring lagi .. en bard aku g Perlis .. huhhuhu .. malam tadi kul 11 dorang gerak naik bas kementerian. Pagi tadi dia call aku kul 6.30, aku tanya dah sampai ke dia kata belum. Alor star pun tak sampai lagik. Kul 8.30 pagi baru sampai Arau, tu pun nak tergelak aku sbb destinasi petama dorang g padang besar .. apa ada pagi2 tu .. hehehehe .. dorang kata tak tau nak g mana sbb check in kan pukul 12 tghari .. Dorang duduk kat hotel yang dekat ngan jeti Kuala Perlis. Hmm .. dpt lah en bard aku tu makan laksa kuala .. hari tu makan tak puas arr ...

So weekend ni aku 3 beranak duduk kat rumah aje lah .......

2 comments:

  1. kty pun tak bapa sehat..lama dah cuti.

    ReplyDelete
  2. ye ke kty .. harap2 kty sihat .. jaga diri k

    ReplyDelete