Sunday, April 8, 2012

FAMILY TRIP 13-17 MAC 2012 - PART 1

assalamualaikum ..

saja je nak upload gambar Family Trip kami baru2 ni ke Langkawi, Kedah dan Perlis.
kami satu family dan MIL & SIL bertolak awal iaitu pagi Selasa 13 Mac .. kami sekeluarga naik flight dari LCCT jam 7.05am. Destinasi kami ke Alor Star .. sampai sana dalam jam 8am lepas tu kami tunggu ayah en Bard datang ambik kami kat airport. Oh lupa nak bagitau actually kami sebenarnya tdo sehari kat Putra Brasmana Hotel, Kuala Perlis. Check in kul 2pm so ayah en bard bawa kami g breakfast dulu .. Kami sampai Kuala Perlis jam 11.30 .. bygkan nak buat apa sementara nak tggu check in. Kalau ada transport bolehlah jalan2 kan?? Sib baik budak2 hotel tu bg tumpangkan beg so ktorg g lunch dulu, sampai otel balik kul 1.15pm mcm tu lebih kurang dan nasib baik sbb boleh check in dah dalam kul 1.30 ..

 waktu ni dalam balai pelepasan tggu nak berangkat ..

ni depan hotel di kuala perlis

esoknya 14.3.2012 satu lagi rombongan yg naik train dari KL sampai Arau kul 10 pagi lebih kuranglah .. masa tu kami tgh breakfast. So bagi dorang kunci bilik bolehlah dorang mandi2 dulu. Lepas check-out terus g jeti Kuala Perlis, dapat tiket kul 12 .. harga tiket RM18. kalau dari sini perjalanan dalam 1 jam sahaja.

dalam feri ke Langkawi


p/s kita sambung lagi yer ....

2 comments: